Marlijn

Marlijn 2015 042 a

De drijfveer om mijn werk als kunstzinnig therapeute te doen heb ik aan anderen te danken. Meermalen ontmoette ik op mijn levensweg mensen die aandacht hadden voor mij en mijn verhaal. Samen keken we naar wat in mij om verandering vroeg. Deze ervaringen waren essentieel en genezend en leidden uiteindelijk tot mijn beroepskeuze.

Het betekent ook dat ik weet hoe het is om samen met een ander naar jezelf te kijken, naar wat zich uitdrukt en hoe het is om dit toe te laten en te ervaren. Om te erkennen hoe het geweest is en dan een weg naar verzoening in te slaan. Te verwelkomen wat er in je is en enthousiast te worden voor je unieke mogelijkheden. Om ruimte te maken voor de essentie. Dat zijn grote woorden, maar het gaat ook om grote dingen.

In mijn werk zijn hart en gevoel onmisbare waarnemingsorganen. Interesse en betrokkenheid zijn mijn belangrijkste professionele instrumenten.

Mijn inspiratie vind ik vooral vanuit mijn verbinding met het Eeuwige, of dat wat veel groter is dan ik, via de mensen op mijn pad, de natuur en kunst in de breedste zin van het woord.

Voor mijn levenservaring, werkervaring en opleidingsachtergrond kun je mijn cv bekijken.

Daarnaast heb ik vier prachtige en krachtige hulpmiddelen tot mijn beschikking, die ik naast elkaar en door elkaar heen gebruik. Kunstzinnige therapie, focussen, helende verhalen en imaginatie.

In mijn gereedschapskist vind je daar een beknopte toelichting op.

Voor uitgebreidere algemene informatie zie de pagina Links/artikelen